Alweer 3 weken in Italie.. - Reisverslag uit Vicenza, Italië van Doris Lange - WaarBenJij.nu Alweer 3 weken in Italie.. - Reisverslag uit Vicenza, Italië van Doris Lange - WaarBenJij.nu

Alweer 3 weken in Italie..

Blijf op de hoogte en volg Doris

19 September 2015 | Italië, Vicenza

Dit keer ga ik mijn verslag kort houden! :)

Niet normaal hoe snel de tijd gaat.. Helemaal sinds dat we stage lopen. Voor je het weet is er al weer een week voorbij..

M'n stage is gelukkig een stuk beter geworden. Ik mag nu mee helpen aan een project! Voor al die licht modelletjes die ze hebben ontworpen komt er een expositie ruimte in Rome. Ik mag een3D tekening maken op SketchUp! Het word een donkere kamer met een groot scherm waarop dingen worden afgebeeld en er komen kasten waar de modelletjes in staan. Deze worden op een speciale manier verlicht, waardoor het licht effect het mooiste uitkomt.

Woensdag heb ik weer gewerkt aan mijn tekening en s'middags ben ik weer naar taalcursus geweest. We mochten deze keer een liedje uit de Italiaanse top 10 vertalen.

Donderdag hebben Paola (mijn stagebegeleidster) en ik de kasten opgehaald bij de Ikea in Padova. Dat is een grote stad ong. een half uurtje rijden van Vicenza vandaan. Vrijdag heb ik deze kasten allemaal zwart geverfd. Het is wel leuk dat ik een soort van eigen projectje. Ik weet nu tenminste waar ik mee bezig ben en wat het doel is.

Ash en ik hebben ons weekend ook al gepland. Zaterdag doen we alle 'regel-dingetjes' waar we nog niet aan toe zijn gekomen en zondag komen haar vader en stiefmoeder. Die gaan 2 weken op vakantie bij het Gardameer. Zondag komen ze naar ons toe en volgend weekend gaan we lekker naar hun toe. Kunnen we lekker zonnen en misschien doen we dan ook gelijk een dagje Verona!

Ik heb vandaag de foto's gepost op Facebook, zodat iedereen nu kan zien waar ik het een beetje over heb!

Volgende week weer een nieuw verslag!

Dikke kus, Doris